Vahva valmistamisen osaaja

Jussi Louko Oy on lastuavaan työstöön erikoistunut, vahvan osaamisen konepajayritys, jonka asiakkaat ovat pääasiallisesti teknologiateollisuuden kone- ja laitevalmistajia. Osaamisen taustat ulottuvat 1970-luvulle. Yrityksen oma osaaminen sekä monipuolinen toimittajaverkosto antavat mahdollisuuden laajemman kokonaisuuden toimittamiseen. Tuemme asiakkaidemme tuotesuunnittelua osavalmistuksesta komponentteihin.

Mittaukset

3D-mittauksilla valvomme ja varmennamme sarjatuotteissamme asiakkaan tarkatkin mittavaatimukset otantamittauksilla. Tarvittaessa toimitamme mittauspöytäkirjat kappaleen mukana.

Työstökeskukset

Kokemuksemme ovat osoittaneet, että aikaa myöten erimerkkiset koneet erottuvat toisistaan. On koneita, joiden mittatarkkuus ja vikaantumattomuus säilyy toimintakunnossa pitkään. Säännöllisen huollon osuutta ei voi koskaan liikaa painottaa. Samoin koneen valmistajan valmius ja vastuu tehdä asiakkaalle parhaansa varaosien saannissa ja tarvittaessa pikatilanteiden hoidossa koneen kuntoonsaattamisessa on arvostettava ominaisuus. Kun on erinomaisen hyvät koneet ja erinomaisen osaava henkilökunta, tuloksena on tyytyväinen asiakas.

Suurimpien vaakakaraisten työstökeskusten liikealueet ovat X-1600mm, Y-1203mm ja Z 1250mm Paletin koko 1000x800mm maksimi paino paletilla 2500kg. Pyöröpöytä jakotarkkuus 0,001°. Työkalumakasiinissa 234 paikkaa. Kaikki työstökeskuksemme ovat vähintäinkin paletinvaihtajalla, ja
tarkoitettu toistuviin sarjoihin. Teräksen ja valuraudan työstöön.

Sorvaaminen

Myös sorvaaminen on osaajien laji. Siinäkin koneen toimittajalla on merkityksensä.

Pienemmät työstökeskukset

Pienemmät vaakakaraiset työstökeskukset ovat varustettu useammalla paletilla, joita voi vaihtaa tehtävien osien mukaan helposti.Pystykaraiset Robodrill-porauskeskukset ovat vaihtopalettikoneita ja nopeita toistuviin pitkiinkin sarjoihin. Parhaimmillaan alumiinin työstämiseen ja pienien kierteiden tekoon.

Koneluettelon saa pyydettäessä.

DNV:n auditoima

Olemme DNV:n auditoima ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioitu yritys.