Vahva valmistamisen osaaja

Jussi Louko Oy on lastuavaan työstöön erikoistunut, vahvan osaamisen konepajayritys, jonka asiakkaat ovat pääasiallisesti teknologiateollisuuden kone- ja laitevalmistajia. Osaamisen taustat ulottuvat 1970-luvulle. Yrityksen oma osaaminen sekä monipuolinen toimittajaverkosto antavat mahdollisuuden laajemman kokonaisuuden toimittamiseen. Tuemme asiakkaidemme tuotesuunnittelua osavalmistuksesta komponentteihin.

Mittaukset

3D-mittauksilla valvomme ja varmennamme sarjatuotteissamme asiakkaan tarkatkin mittavaatimukset otantamittauksilla. Tarvittaessa toimitamme mittauspöytäkirjat kappaleen mukana.

Työstökeskukset

Kokemuksemme ovat osoittaneet, että aikaa myöten erimerkkiset koneet erottuvat toisistaan. On koneita, joiden mittatarkkuus ja vikaantumattomuus säilyy toimintakunnossa pitkään. Säännöllisen huollon osuutta ei voi koskaan liikaa painottaa. Samoin koneen valmistajan valmius ja vastuu tehdä asiakkaalle parhaansa varaosien saannissa ja tarvittaessa pikatilanteiden hoidossa koneen kuntoonsaattamisessa on arvostettava ominaisuus. Kun on erinomaisen hyvät koneet ja erinomaisen osaava henkilökunta, tuloksena on tyytyväinen asiakas.

Suurimpien vaakakaraisten työstökeskusten liikealueet ovat X-1600 mm, Y-1203 mm ja Z-1250 mm, niiden paletin koko 1000*800 mm ja maksimipaino paletilla 2500 kg. Pyöröpöydän jakotarkkuus 0,001°. Työkalumakasiinissa 234 paikkaa. Kaikki työstökeskuksemme ovat vähintäänkin paletinvaihtajalla, ja tarkoitettu toistuviin sarjoihin teräksen ja valuraudan työstöön.

Sorvaaminen

Myös sorvaaminen on osaajien laji. Siinäkin koneen toimittajalla on merkityksensä.

Pienemmät työstökeskukset

Pienemmät vaakakaraiset työstökeskukset ovat varustettu useammalla paletilla, joita voi vaihtaa tehtävien osien mukaan helposti. Pystykaraiset Robodrill-porauskeskukset ovat vaihtopalettikoneita ja nopeita toistuviin pitkiinkin sarjoihin. Parhaimmillaan ne ovat alumiinin työstämisessä ja pienien kierteiden teossa.

Koneluettelon saa pyydettäessä.

DNV:n auditoima

Olemme DNV:n auditoima ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioitu yritys.