Rekrytointi

Jussi Louko Oy:llä on vahvat perinteet valmistavassa tuotannossa ja historiamme ulottuu aina 1970-luvulle saakka. Olemme Jyväskylän Palokankaalla sijaitseva DNV-sertifioitu 9001/14001-konepaja, joka työllistää tällä hetkellä 7 osaavaa ammattilaista. 

Yritys on lastuavan työstön menetelmin erikoistunut, vahvan osaamisen konepajayritys, jonka asiakkaat ovat globaaleita teknologiateollisuuden toimijoita sekä pienempiä kone- ja laitevalmistajia. 

Koneistuspalvelut ja komponentit tuotetaan asiakaslähtöisesti ja nykyaikaisen ja monipuolisen työstökonekannan avulla.

Asiakkaamme tuntevatkin meidät laadusta, toimitusvarmuudesta ja ketteristä toimintatavoista. Parhaiten tuotantoomme soveltuvat pienet ja keskisuuret toistuvat sarjat.

Työmme vaativat vankkaa osaamista ja osaava henkilöstömme on keskeinen voimavaramme. Työssäsi tarvitset metallialan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta. Lisäksi edellytämme käsimittalaitteiden hallintaa ja piirustusten lukutaitoa, kokemus Siemens 840D-ohjauksesta sekä Fanuc-ohjausten versioiden tuntemus on eduksi. Meillä löydät paikkasi, kun olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä.

Pääset tekemään töitä erittäin asiantuntevan ja sitoutuneen tiimimme kanssa. Tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös toiminnan kehittämiseen omalla osaamisalueellasi. Meidät tunnetaan työntekijöidemme keskuudessa joustavana työnantajana ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan.  

Jos kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Louko, puh. 040 528 1949, etunimi.sukunimi@jussilouko.fi